Renovation energizes retirement community in Massachusetts

March 11, 2011 |

The 12-year-old Edgewood Retirement Community in Andover, Mass., underwent a major 40,000-sf expansion and renovation that added 60 patient care beds in the long-term care unit, a new 17,000-sf, 40-bed cognitive impairment unit, and an 80-seat informal dining bistro. Designs by Margulies Perruzzi Architects, Boston, also included relocation of the facility’s wellness and rehabilitation clinic, expansion and remodel of the kitchen, and upgrades to the dining room, lobby, activity and day rooms, and support spaces. The facility’s large terrace also was spruced up. Landscape and clinical design services were provided by Levi + Wong Design Associates, Concord, Mass.

 

Add new comment

Your Information
Your Comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Overlay Init