Public works complex gets eco-friendly addition

November 03, 2010 |

The renovation and expansion of the public works operations facility in Wilmette, Ill., including a 5,000-sf addition that houses administrative and engineering offices, locker rooms, and a lunch room/meeting room, is seeking LEED Gold certification. Chicago-based A/E firm Epstein gave the office building a linear design and clerestory windows to maximize natural light and limit electricity use within the space. The project also includes a new 5,000-sf wash bay that accommodates four trucks; in keeping with the project’s sustainability goals, the wash bay uses a water-recycling system.

 

Add new comment

Your Information
Your Comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.
Overlay Init