Design unveiled for Apple HQ visitor center

A glass-walled single-story building alongside the main office building in Cupertino, Calif., will be used as a visitor center.

July 31, 2015 |
Design unveiled for Apple HQ visitor center

A single-story glass building will house the tech giant's new visitor center. Renderings courtesy Foster + Partners

The public now knows more about Apple Campus 2’s ring-shaped campus designed by Foster + Partners, as renderings of never-before-seen sections were released.

A glass-walled, single-story building alongside the main office building on Tantau Avenue in Cupertino, Calif., will be used as a visitor center. In addition to an Apple Store and cafe, visitors can take stairs or an elevator up to the roof, where there is an observation deck.

In total, the office will provide space for up to 13,000 employees and serve as the tech giant’s second headquarters.

According to Dezeen, the project is due to be finished later this year. News has floated around that there is an estimated $2 billion cost overrun on the new Apple HQ project.

 

Overlay Init