Pop-up restaurant uses Olympics construction waste; recycled after three weeks

December 21, 2010 |
Carmody Groarke

London designer Carmody Groarke borrowed materials—scaffolding, wooden planks, construction lamps, and translucent polyethylene—from one of London’s Olympic construction sites to build a pop up restaurant atop a parking garage. Studio East Dining offered views of Zaha Hadid's aquatic center, but disappeared after only three weeks, and then the entire restaurant was deconstructed and the materials were returned or recycled—no trace was left behind.

Pop-up restaurant

 

Add new comment

Your Information
Your Comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Overlay Init