Courtyard gets domed at Washington University

January 01, 2009 |

What was once an outdoor courtyard at Washington University School of Law's Anheuser-Busch Hall in St. Louis has been transformed into an indoor, climate-controlled gathering and meeting space topped with a transparent glass canopy. The conversion was the centerpiece of an $8 million renovation project that included work over five floors of the 175,000-sf law building. The 6,050-sf courtyard was enclosed on all four sides by wings of the building but was open-air. Its new canopy is held in place by a two-piece, 60-ton steel support frame that connects to what was the exterior of the fourth floor. St. Louis-based Tarlton Corp. was construction manager.

 

Add new comment

Your Information
Your Comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Refresh Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.
Overlay Init